Direct naar hoofdinhoud
×

Verkeersactieve school Aandachtspunten bij het reserveren

Onderstaand een aantal aandachtspunten voor de digitale portal.

Lees meer

Hoe reserveer ik een project?

Via onderstaande link vind je een uitleg over hoe je een project reserveert en welke projecten voor jouw school  beschikbaar zijn.

Voor alle reserveringen geldt: duidelijk invullen met hoeveel klassen, aantal leerlingen en de gewenste datum.

Elke reservering die wordt opgeslagen is definitief.

Het is dus belangrijk direct het juiste aantal groepen, leerlingen en gewenste datum (maand) toe te voegen. Punten worden direct na het opslaan van je totaal afgeschreven. Wijzigingen kunnen alleen worden doorgevoerd door de onderwijsadviseurs. Kortom: denk goed na over je keuze voordat je reserveert. We hebben geprobeerd een zo goed mogelijke inschatting te maken van het aantal projecten. Er is dus genoeg en ruime keuze voor alle scholen maar op=op! 

Rechtsboven op het scherm, ongeacht in welk veld je zit, zie je terug hoeveel punten je als school (nog) beschikbaar hebt.

Overzicht reserveringen projecten: waar kun je je gemaakte reserveringen terugvinden?

Bij het Praktisch verkeersexamen VVN dien je duidelijk aan te geven hoeveel leerlingen en vrijwilligers deelnemen voor de gratis verzekering!

Verder kun je diverse materialen bestellen voor de uitvoering van het Praktisch verkeersexamen op schol. Deze materialen kosten punten.

Het Theoretisch verkeersexamen VVN is verplicht voor alle Verkeersactieve basisscholen. 

Geef bij het reserveren duidelijk aan of je digitaal of schriftelijk wilt deelnemen en met hoeveel klassen en aantal leerlingen. Kosten: 7 punten. 

Reserveer je de Praktische verkeersprojecten van VVN voor je school?

Dan dien je duidelijk aan te geven of je 1, 2 of 3 verkeersprojecten wilt ontvangen. Je kunt er minimaal 1 en maximaal alle drie bestellen voor dezelfde prijs.

In de reservering is een mailfunctie opgenomen, hier mail je als school rechtstreeks met de projectaanbieder. 

Hou er rekening mee dat deze mailfunctie pas gelezen wordt door de projectaanbieder vanaf begin/ medio juni en er eerder geen reactie zult onvangen.

Aanmelden op de portal

Voor het aanmelden op de portal dien je een nieuw wachtwoord in te stellen, hiervoor heb je een mail ontvangen. Het is ook mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen via deze link: portal.rovl.nl/wachtwoord-vergeten

Wanneer het e-mailadres is ingevuld zal er kort hierna een e-mail worden verzonden met een link. Deze link is 1 uur geldig om het nieuwe wachtwoord in te stellen.

Je wachtwoord dient minimaal uit het volgende te bestaan:
minimaal uit 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 leesteken

Problemen met inloggen of reserveren?

Indien er problemen zijn met het inloggen of reserveren van projecten kun je contact met ons opnemen via de servicedesk.