Direct naar hoofdinhoud
×

Portal Verkeersactieve school

Via onderstaande stappen wordt uitgelegd hoe je een project kunt reserveren voor je school.

Lees meer

Aanmelden op de portal

Voor het aanmelden op de portal dien je een nieuw wachtwoord in te stellen, hiervoor heb je een mail ontvangen. Het is ook mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen via deze link: portal.rovl.nl/wachtwoord-vergeten

Wanneer het e-mailadres is ingevuld zal er kort hierna een e-mail worden verzonden met een link. Deze link is 1 uur geldig om het nieuwe wachtwoord in te stellen.

Je wachtwoord dient minimaal uit het volgende te bestaan:
minimaal uit 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 leesteken

Hoe selecteer ik een project?

Via de portal van de Verkeersactieve school is het mogelijk om projecten te selecteren/ reserveren.

In het projectenoverzicht zie je alle projecten die we voor jouw school aanbieden. De projecten met een witte achtergrond zijn nog te selecteren. Een grijze achtergrond geeft aan dat deze projecten al volgeboekt zijn óf dat je niet voldoende punten hebt om dit project te reserveren.

Via de boxen aan de bovenkant is het mogelijk om projecten te selecteren op bijvoorbeeld thema of groepsjaar.

Via het oogje kun je het project bekijken en met het link icoontje (links naast het oogje) kun je het project reserveren of te wel koppelen aan jouw school.

Wanneer je een project reserveert voor jouw school zal deze definitief zijn en kun je deze niet meer wijzigen/ verwijderen.

Wanneer je een project reserveert voer je de gegevens in die voor dit project worden gevraagd. Per project geef je een voorkeur aan voor de maand waarin je de uitvoering wilt laten plaatsvinden. Na het sluiten van de inschrijvingen (vanaf medio juni) neemt de projectaanbieder contact op om de planning af te stemmen.

Verder is het belangrijk om aan te geven hoeveel groepen / leerlingen deelnemen aan het project. Via de knop toevoegen kunnen er groepen worden toegevoegd aan het project met de groepsgrootte. Het voortgezet onderwijs vult hier ook niveau in.

Wanneer er extra informatie wordt gevraagd of materialen bij een project gereserveerd kunnen worden zal dit worden vermeld.

Rechtsboven kun je wisselen van school indien er nog andere scholen zijn waarvoor je projecten wilt reserveren

Problemen met inloggen of reserveren?

Indien er problemen zijn met het inloggen of reserveren van projecten kun je contact met ons opnemen via de servicedesk.