Direct naar hoofdinhoud
×

Online talkshow: het grote verkeersveiligheidsdebat

Op donderdag 22 april presenteert de Verkeersveiligheidscoalitie een vernieuwd Manifest Verkeersveiligheid aan de Tweede Kamer. Je kunt de online talkshow onder leiding van BNR-presentator Donatello Piras live bijwonen.

Lees meer

De verkeersveiligheidscoalitie vindt dat verkeersveiligheid de komende 4 jaar een belangrijke rol moet spelen in de politiek. Er staat veel op het spel. Zo is het eerdere beleidsdoel van 500 verkeersdoden in 2020 niet behaald. Prognoses stellen dat het aantal verkeersgewonden de komende jaren verder gaat stijgen. De ambitie om in 2050 tot nul verkeersslachtoffers te komen is zonder aanvullende maatregelen buiten bereik.

BNR-presentator en debatleider Donatello Piras gaat in gesprek met woordvoerders verkeersveiligheid van grote politieke partijen. Welke maatregelen gaan zij de komende 4 jaar nemen om de verkeersveiligheid te verbeteren? En welke afspraken moeten er volgens hen in een nieuw regeerakkoord komen? Kortom een inspirerend politiek debat over verkeersveiligheid. 

Iedereen kan aansluiten! Meld je gratis aan om het webinar bij te wonen.

Bron: VVN

Deel deze pagina op: