Direct naar hoofdinhoud
×

Praktijkdag voor jonge automobilisten

Op zaterdag 23 en zondag 24 oktober wordt The DriveXperience georganiseerd door de 8 gemeenten in Noord-Limburg. Een training voor automobilisten tussen de 17 en 24 jaar die in het bezit zijn van een rijbewijs en hun rijvaardigheid verder willen aanscherpen.

Lees meer

Op deze dag krijgen zij praktijkoefeningen onder begeleiding van coaches; waaronder een praktijkrit, een mobiele gladde rem/slipbaan en daarnaast wisselen zij ervaring uit met andere deelnemers. Deelname aan de training is gratis.

“In Noord-Limburg vallen jaarlijks slachtoffers in het verkeer, meer nog dan het landelijk gemiddelde. Jongeren zijn in het verkeer een extra kwetsbare doelgroep. Door ze een dag lang te trainen op hun rijvaardigheid maken we hen steviger in het verkeer”, aldus Peter van Wijlick programma coördinator Trendsportal. The DriveXperience is een beproefd programma dat mede dankzij het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Limburg (ROVL) wordt aangeboden aan jonge automobilisten in Noord-Limburg.

Aanmelden voor de praktijkdag
The DriveXperience wordt gehouden op zaterdag 23 en zondag 24 oktober bij de Oostendorp Toyota Dealer in Venray. Een training duurt één dag van 9.00 – 16.00 uur en is gratis (t.w.v. 300 euro). Deelnemers maken ook nog kans op een weekend lang rijden in Toyota Aygo. Aanmelden kan via  www.thedrivexperience.nl VOL=VOL

Deel deze pagina op: