Direct naar hoofdinhoud
×

MONO-zakelijk webinar: Arbo-proof onderweg

Als werkgever zorg je natuurlijk voor een veilige werkomgeving. Maar hoe zit dat met medewerkers die onderweg zijn? Ontdek tijdens het MONO-zakelijk webinar hoe cruciaal jouw rol als werkgever hierin is.

Lees meer

Verkeersongevallen leiden niet alleen tot veel persoonlijk leed en maatschappelijke schade, maar hebben ook veel gevolgen voor de werkgever. Wil je meer inzicht in hoe verkeersveiligheid geborgd kan worden in de bedrijfsvoering? Tijdens het webinar bespreken we de urgentie van een structurele aanpak met diverse bestuurders van aansprekende organisaties. Zij delen met ons hun visie en best practices.

Save the date en meld je aan voor het webinar op 24 juni van 10:00-11:30 uur.

Vanuit het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat is minister Cora van Nieuwenhuizen aanwezig bij de slotdiscussie. Verder haken aan: Paul Zekhuis (AutoBinck), Maxime Verhagen (Bouwend Nederland), Dirk de Groot (CGI), René Voets (Interpolis), John Heller (Louwman Group), Dick van Ingen (Ministerie van Defensie), Eduard Posthumus Meyjes (Picnic), Lindy Molenkamp (Provincie Noord-Holland), Anton van der Sanden (Royal HaskoningDHV), Marco Workel (TataSteel) en Elisabeth Post (TLN).

Deel deze pagina op: