Direct naar hoofdinhoud
×

Verkeersmenu opent op 16 april om 15.00 uur

Op dinsdag 16 april a.s. wordt om 15.00 uur het nieuwe verkeersmenu in de portal geopend. Verkeersactieve scholen kunnen dan weer hun keuzes maken uit een lijst van verkeerseducatie-projecten. Deze projecten worden in het volgend schooljaar (2024-2025) uitgevoerd. Uiterlijk 6 juni moeten de keuzes uit het verkeersmenu door de scholen gemaakt zijn. Op deze dag sluit de portal. Graag willen we ook nu weer een aantal belangrijke aandachtspunten onder jullie aandacht brengen. 

Lees meer

Aandachtspunten verkeersmenu schooljaar 2024-2025

  • Vul altijd de voorkeursmaand van uitvoering van het gekozen project in. Zonder het invullen van de voorkeursmaand is “opslaan” niet mogelijk.
  • Dit is geen garantie dat de voorstelling/het project ook daadwerkelijk in de voorkeursmaand uitgevoerd kan worden. 
  • Je moet ook een voorkeursmaand aangeven voor uitvoering van de projecten die je als school helemaal zelf doet zoals bijvoorbeeld doe meer met mono zonder gastdocent of van 8 naar 1 zonder gastdocent. Dit geldt ook voor projecten als “educatieve wandeling” of praktijklessen op het plein. 
  • Plan deze “doe het zelf projecten" vervolgens ook daadwerkelijk voor jullie zelf in zodat ze uitgevoerd worden. Denk daarbij ook aan het inplannen van het inzetten van de materialen die jullie vanuit het verkeersmenu hebben ontvangen zoals de Bokabox of de verkeersspellen. 
  • Als je een project voor jullie school reserveert ga je ook een verplichting aan met ROVL om dit daadwerkelijk uit te voeren. Annuleren kan dan ook slechts in zeer uitzonderlijke omstandigheden en altijd in samenspraak met ROVL, de onderwijsadviseurs en met goedkeuring van jullie eigen schooldirectie.  

Als jullie problemen ondervinden met het invullen van het verkeersmenu, neem dan altijd contact op met jullie onderwijsadviseurs. 


Monique La Grouw              moniquelagrouw@bco-onderwijsadvies.nl 

Nicky van Gerwen                nickyvangerwen@bco-onderwijsadvies.nl 

Veerle Hensen                      veerlehensen@bco-onderwijsadvies.nl 

Marjo Zegers                        marjo.zegers@gmail.com 

Deel deze pagina op: