Direct naar hoofdinhoud
×

De nationale fietslichtteldag

Op 8 december aanstaande is het zover: de allereerste Nationale Fietslichtteldag! Op deze dag tellen we samen de wel/niet werkende fietsverlichting van zoveel mogelijk fietsers door het hele land.

Lees meer

Zo krijgen wij samen in beeld waar fietsers goedwerkende fietsverlichting hebben en waar er nog werk aan de winkel is. Bij welke school hebben alle kinderen hun fietslicht aan? Bij welke sportvereniging is van alle leden de fietsverlichting tiptop in orde? En in welke gemeente en/of provincie denken de meeste inwoners eraan hun fietsverlichting AAN te zetten?

Wil jij ook meetellen tijdens de allereerste Nationale Fietslichtteldag? Doe mee door op 8 december een half uurtje met de VVN Fietslichttellen-app te tellen bij een drukke weg/school/ sportvereniging of andere door fietsers drukbezochte locatie bij jou in de buurt! 

Om  jou het tellen gemakkelijk te maken en om alle verzamelde data in één handig overzicht te verzamelen, heeft Veilig Verkeer Nederland een speciale app ontwikkeld! Met de nieuwe gratis app VVN Fietslichttellen tel jij gemakkelijk mee! Ga direct naar de app of voor meer informatie klik hier

Bron: VVN

Deel deze pagina op: