Skip to main content
×

Platform/stuurgroep

ROVL heeft een platform en een stuurgroep. De partners van het ROVL zijn vertegenwoordigd in het platform en/of stuurgroep.

Lees meer

Het platform is breed samengesteld met vertegenwoordigers van diverse disciplines: overheid en wegbeheerders, onderwijs, maatschappelijke organisaties, handhaving, Regionaal Mobiliteits Overleg (RMO’s)/gemeenten, bedrijfsleven en brancheorganisaties. Het platform is een ontmoetingsplaats voor mensen en organisaties die elkaar verbinden op het gebied van verkeersveiligheid.

De stuurgroep bestaat uit een aantal vertegenwoordigers van het platform, aangevuld met de secretaris. Deze vertegenwoordigers zijn Politie, Openbaar Ministerie (OM), RMO Noord-Limburg, RMO Sittard-Geleen, RMO Parkstad, RMO Midden-Limburg, RMO Maastricht/Heuvelland, Provincie Limburg, Voortgezet Onderwijs en VVN en hebben zitting namens de verschillende organisatorische stromingen uit het platform.

Onderstaand een overzicht van de partners. Klik op het logo voor contactinformatie.

ANWB

Arriva Nederland

BOVAG

CBR

Fietsersbond

GGZ-groep

Huis voor de Sport

KBO Limburg

LWV

Mondriaan Zorggroep

Openbaar Ministerie

Politie Limburg

Provincie Limburg

Provincie Limburg België

Rijkswaterstaat

RMO Maastricht/Heuvelland

RMO Midden-Limburg

RMO Noord-Limburg

RMO Parkstad Limburg

RMO Sittard-geleen

ROVL

SWOV

TLN

Veilig Verkeer nederland

Voortgezet Onderwijs

Verkeersopleidingen Ruud Rutten

Deel deze pagina op:

Selecteer jouw regio!

We filteren alle informatie (zoals nieuws, agenda en campagnes) op jouw regio. Indien je geen regio selecteert, krijg je alle informatie.

Selecteren