Skip to main content

Nieuwe editie kwartaalblad #mvd01.

Deze week is de nieuwe editie van ons kwartaalblad #mvd01. verschenen.

Lees meer

In deze editie van het kwartaalblad van ROVL is volop aandacht voor verschillende vormen van samenwerking om de verkeersveiligheid te bevorderen.

Zo heeft de populaire rapper Snelle zich na gesprekken met jongeren laten inspireren om een liedje te maken over de gevaren van appen op de fiets. Hiervoor werkt hij samen met Interpolis. De boodschap van rapper Snelle past ook weer mooi bij de MONO-campagne, die half maart start. 

Daarnaast vind je een artikel over de samenwerking op de Talentencampus in Venlo. Hier werken docenten, ouders en VVN samen om leerlingen van het speciaal onderwijs mee te laten doen aan het loopexamen. Een ander mooi voorbeeld van samenwerking is de zichtbaarheidsactie van VVN waarbij docenten, ouders en gemeenten, leerlingen willen stimuleren om hun zichtbaarheid in het verkeer te vergroten. De gemeente Eijsden-Margraten licht de samenwerking in deze editie toe.

Ook de gemeente Venray en het Raayland College hebben de handen ineen geslagen. Ze hebben een project gestart waarbij oude verkeersborden opnieuw beschilderd worden door leerlingen om verkeersboodschappen over te brengen. 

Verder is er nog aandacht voor het invullen van het actieplan en de verkeersveiligheidsthema's die voor Limburg zijn vastgesteld.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier om de nieuwsbrief te openen.