Skip to main content

Onderwijsdag Verkeerseducatie Basisonderwijs (VEBO)

Woensdag 17 januari 2018 vindt bij het Forum in Roermond de Onderwijsdag Verkeerseducatie (VEBO) plaats. Leerkrachten van speciaal en regulier basisonderwijs, verkeersouders, verkeerscoördinatoren van scholen en gemeenten en leden van de Limburgse afdelingen van VVN worden uitgenodigd om aan deze dag deel te nemen. Dit gebeurt namens ROVL en Provincie Limburg.

Lees meer

De programmering van deze onderwijsdag is bijna rond. In de week voor de herfstvakantie zullen de potentiele deelnemers per email een uitnodiging en inschrijfformulier ontvangen. Er kunnen maximaal 100 personen deelnemen aan deze onderwijsdag.

De Onderwijsdag verkeerseducatie begint om 9.30 uur en duurt, inclusief lunch, tot 15.30 uur. Actuele ontwikkelingen en projecten vanuit de praktijk op het gebied van verkeerseducatie in Limburg komen aan bod. Deelnemers kunnen diverse workshops bijwonen.

Voorbeelden van workshops zijn: inrichten van het schoolplein tot verkeersplein, uitleg over een nieuwe verkeersmethode, agressie in het verkeer: hoe ga je hiermee om, totaalonderwijs en verkeerseducatie, organiseren van het praktijkexamen verkeer, hoe organiseer je de praktijklessen in school en nog veel meer.

Klik hier voor meer informatie over de onderwijsdag en het  programma.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjo Zegers, Onderwijsadviseur, email marjo.zegers@home.nl of telefonisch 06-53 153 298.