Direct naar hoofdinhoud
×

Nieuwe speciale editie kwartaalblad #mvd01.

Deze week is de speciale editie van ons kwartaalblad #mvd01. verschenen. Deze feestelijke editie staat geheel in het teken van de Verkeersactieve school.

Lees meer

In deze eerste editie van 2021 kom je alles te weten over onze vernieuwde werkwijze verkeerseducatie: de Verkeersactieve school.

Op 3 maart vond de digitale onderwijsmiddag plaats waarop de aftrap plaatsvond van de Verkeersactieve school. In deze editie geven we een uitgebreide sfeerimpressie van het webinar. Ook komen verschillende personen die bij de Verkeersactieve school zijn betrokken aan het woord. Uit 'het veld' spreken we onze onderwijsadviseurs die de scholen gaan begeleiden bij de inzet van verkeerseducatie, maar ook verkeerscoördinatoren van scholen die met de Verkeersactieve school aan de slag gaan.

Verder komt de gemeente Weert aan het woord over verkeersveiligheid en over de gezamenlijke aanpak van verkeerseducatie met de Provincie Limburg (ROVL).

Carla Brugman-Rustenburg, voorzitter ROVL en gedeputeerde verkeersveiligheid, is het hemd van het lijf gevraagd over de Verkeersactieve school.

Achter de schermen is er hard gewerkt om de Verkeersactieve school mogelijk te maken. De drie dames die hierachter zitten geven een inkijkje in hoe dit allemaal tot stand is gekomen.

En last but not least, heeft de website ROVL een gloednieuw jasje gekregen. Kortom is er genoeg leesvoer om je helemaal wegwijs te maken in de Verkeersactieve school. Veel leesplezier!

Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier om het kwartaalblad te openen. Neem verder ook eens een kijkje op onze website www.verkeersactieveschool.nl. Hier kun je het webinar terugkijken en onze animatie en factsheet met meer informatie over de Verkeersactieve school bekijken. Ook als je vragen hebt over de Verkeersactieve school, kun je op deze website veel vragen en antwoorden terugvinden die zijn behandeld tijdens het webinar.

Deel deze pagina op: