Agenda

Hou je aandacht op de weg 10-04-2017

Steeds meer ongelukken in het verkeer komen door smartphonegebruik. Met name fietsende jongeren vormen een kwetsbare groep in het verkeer. Bij hen speelt smartphonegebruik een rol bij een op de vijf fietsongelukken. Om die reden start de overheid op 10 april de campagne Fietsmodus. De campagne is bedoeld om jongeren te verleiden tot veilig gedrag in het verkeer.

Lees meer »
ZomerBob 19-06-2017

Op maandag 19 juni 2017 gaat de Bob-zomercampagne weer van start. Deze richt zich op het voorkomen van rijden onder invloed van alcohol.  Automobilisten en hun passagiers worden gestimuleerd om samen een Bob-afspraak te maken en die consequent na te leven. Bob is daarbij degene die geen alcohol drinkt en de anderen veilig thuis brengt.

Lees meer »
The Battle op CitaVerde College in Roermond 26-06-2017

Jongeren op het CitaVerde College in Roermond worden maandag 26 juni door stichting TeamAlert uitgedaagd op de weg te letten in plaats van op hun mobiel. De verkeersveiligheidsorganisatie TeamAlert, voor en door jongeren, test met het project The Battle of fietsers van 12 tot en met 24 jaar zich laten afleiden op de fiets.

Lees meer »
The Battle op CitaVerde College in Roermond 27-06-2017

Jongeren op het CitaVerde College in Roermond worden dinsdag 27 juni door stichting TeamAlert uitgedaagd op de weg te letten in plaats van op hun mobiel. De verkeersveiligheidsorganisatie TeamAlert, voor en door jongeren, test met het project The Battle of fietsers van 12 tot en met 24 jaar zich laten afleiden op de fiets.

Lees meer »
Kruispunt op Het Kwadrant in Weert 03-07-2017

Jongeren op Het Kwadrant in Weert worden maandag 3 juli door stichting TeamAlert uitgedaagd op de weg te letten in plaats van op hun mobiel. De verkeersveiligheidsorganisatie TeamAlert, voor en door jongeren, test met het project Kruispunt of fietsers van 12 tot en met 24 jaar zich laten afleiden op de fiets.

Lees meer »
Kruispunt op Het Kwadrant in Weert 04-07-2017

Jongeren op Het Kwadrant in Weert worden dinsdag 4 juli door stichting TeamAlert uitgedaagd op de weg te letten in plaats van op hun mobiel. De verkeersveiligheidsorganisatie TeamAlert, voor en door jongeren, test met het project Kruispunt of fietsers van 12 tot en met 24 jaar zich laten afleiden op de fiets.

Lees meer »
Platformvergadering ROVL 05-10-2017
Onderwijsdag Verkeerseducatie Basisonderwijs (VEBO) 17-01-2018