BobSport

In samenwerking met de Provincie Limburg, Huis voor de Sport Limburg en ClubTotaal voert ROVL de landelijke pilotcampagne ‘Bobsport’ bij sportverenigingen in regio Noord-Limburg in vanaf september 2014. Huis voor de Sport Limburg en ClubTotaal helpen sportverenigingen om in de komende periode de BobSportcampagne onder aandacht te brengen van de sporters en supporters. U wilt toch ook dat sporters en supporters veilig thuiskomen na een wedstrijd?

Eén op de tien mensen die na een bezoek aan de sportkantine achter het stuur kruipt drinkt meer alcohol dan is toegestaan

Rijden onder invloed van alcohol is één van de belangrijkste oorzaken van verkeersongevallen. Uit onderzoek blijkt dat één op de tien mensen, na een bezoek aan de sportkantine, bij controle meer blaast dan is toegestaan. De Bobsportcampagne zorgt ervoor dat sporters én supporters zich bewust worden van de effecten van alcohol in het verkeer.

Wilt u meer informatie over of deelnemen aan de campagne BobSport in Noord-Limburg. Vanaf 6 september 2014 komt er een link beschikbaar en kunt u hier meer informatie en aanmeldingsformulieren vinden.


« terug